Pensionat i Simrishamn

I Simrishamn finns allt från de mer exklusiva hotellen till de billigare pensionaten. Genom att välja att bo på pensionat får man ta del av hotellservicen samtidigt som priset blir betydligt billigare.

Karnelund Krog&Rum

Karnelunds Krog&Rum erbjuder 13 rum och kan därmed ta emot 26 nattgäster samtidigt. Även om alla rum har en unik inredning så har de den rustika känslan gemensamt. Nytt och fräscht, i lantlig stil.

Man kan välja mellan att bo i standarddubbelrum eller superiorrum. Superior är något större och håller överlag lite högre standard. Här finns exempelvis egen utgång till den fina trädgården där många njuter av frukosten på morgonen.

Restaurangen har fått mycket bra betyg av dess gäster och genom åren har de även varit med i både ”White Guide” och i ”Sveriges bästa bord”.

Torsborgs Gård

Torsborgs Gård är ett B&B som ligger precis utanför Simrishamn i närheten av naturreservatet Bäckhalla. Ett passande boende för de som söker en lugn och skön miljö med närheten till naturen och havet.

Ett flertal olika rumstyper erbjuds och på alla rum finns badrum med dusch, sittgrupp och TV. Utöver rummen kan man även hyra lägenheter om man bokar hela veckor. Ett bra alternativ för de som är många och vill kunna laga sin egen mat.

Frukosten, som ingår för alla gäster, består främst av lokala produkter och hembakt bröd. Under dagen kan man köpa fika från cafét och njuta av den fina trädgården.

Hotell Turistgården

Hotell Turistgården ligger i en köpmangård med anor från 1700-talet i centrala Simrishamn. Det gör att man har närhet till hamnen, sevärdheter i staden, shopping och restauranger. Vill man ta sig vidare till närliggande städer finns både buss- och tågstation bara fem minuter från hotellet.

Något som är unikt för Hotell Turistgården är deras rosarium som har över 300 rosor. En del gäster bokar boende här enbart för att uppleva deras härliga rosenträdgård. De som har ett extra stort intresse kan boka Trädgårdspaketet. Ett paket som sträcker sig över 2-3 dagar och där personalen tipsar om flera andra trädgårdar i närheten som kan besökas. Andra paketlösningar som erbjuds är Cykelpaketet, Simrishamnspaketet samt ”Absolut vin och middagspaketet”. De är även öppen för egna arrangemang så som bröllop eller andra fester. I detta fall erbjuds catering.

Hotellet har 18 rum varav 13 är dubbelrum och två är enkelrum. De andra är större rum för flera personer.