Skön massagekudde att ha med sig på bilresan

När du ska ut på bilsemester eller annars ska åka en längre stund, kan du därmed utnyttja tiden för en skön massage. Det är faktiskt möjligt, med en bärbar massagekudde, som du lätt kan använda till exempel i bilen. Du ansluter den då genom adaptern i bilen. Den har en infraröd funktion som dessutom förbättrar resultatet av massagen och sätter igång din blodcirkulation.

Den är mycket enkel att använda. Du sätter den bara på dina axlar eller annan kroppsdel som du vill massera. Sedan är det bara att knäppa på den, du kan sedan välja mellan tre olika nivåer. Den ger dig en djupmassage som kan lösa upp spända axel- eller nackmuskler. Du kan också använda den i ditt hem eller på jobbet.

Vem som helst kan använda denna massagekudde. Personer med pacemaker eller en som är gravid ska dock inte använda den. Materialet är ett konstgjort lädermaterial som är skonsamt mot huden. Materialet är även hållbart samt andas. Kudden har även praktiska handtag som stöder dina armar då du får din massage. Den har 8 rullande kulor som gör själva jobbet. Sök online för att hitta bra produkter att köpa för att att ta med sig på bilresan.

Det finns också en stor fördel att läsa mera om fördelarna med massage.